Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.238.180.174 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
155 berichten.
Danny Kooyman schreef op 20 januari 2004 om 10:26
Heey guys,jullie kennen me waarschijnlijk nog welik heb nou een groot deel van de site af misschien dat jullie een link naar mijn site kunnen maken ik weet dat het nu nog een projecvt is maar ik zit er over te denken hem helemaal naar megen te maken dus....als jullie interesse hebben mail me dan ff terug alvast bedankt Danny Kooyman(kloosterstraat 17)
B van Berkel schreef op 17 januari 2004 om 09:31
Hoi allemaalWij hebben interesse om in Megen te komen wonen. Momenteel wonen wij in Heesch. Wij hebben 2 kleine kindjes. Hoe is het om als buitenstaander in Megen te komen wonen? Is het ook leuk voor de kinderen? Alle reacties zijn welkom.Groetjes Bianca van Berkel
Gerard van Nimwegen schreef op 13 januari 2004 om 20:55
Van iemand met de achternaam Megens hoorde ik dat mijn eigen naam (van Nimwegen) een duidelijke link heeft met de plaats Megen. Nimwegen staat natuurlijk voor Nijmegen, dat wist ik. Maar dat Nijmegen eigenlijk nieuw-Megen betekent, dat wist ik niet. Leuk om zoiets over je eigen naam te ontdekken! Ik vond nog een oude tekst van Vondel uit 1632 over een krijgstocht van de prins van Oranje, waarin het woord "Nieu-megen" staat, met streepje dus. Dat streepje maakt het voorgaande extra aannemelijk. Ik moet beslist eens op bezoek in Megen, dat kennelijk ouder is dan Nijmegen. Compliment voor de site trouwens, Megenaren!Gerard van Nimwegen, Friesland.
Anneloes Dekker schreef op 17 december 2003 om 01:20
Echt een leuke site! Wij wonen sinds december vorig jaar in Megen en zijn afgelopen maart naar Australie vertrokken. Ik moet zeggen dat als ik die foto's zo zie ik het echt begin te missen. Mieke, Hans en Riet, we zien jullie weer rond eind mei 2004. Gezellige kerstdagen en een spetterende oudejaarsavond! Staan er weer kaarsjes op de dijk?? Liefs Loes en Teun from Down Under!
Danny schreef op 16 december 2003 om 12:44
Laat maar ik heb ze al maar wat informatie over Megen vroeger en wat statisch materiaal van de gemeente over of megen internationaal , nationaal , regionaal of lokaal is.Graag zo snel mogelijk vriendelijke groet Danny
J. Sluis schreef op 29 november 2003 om 15:41
L.S.,in de afandeling van een testament uit 1780 vind ik het volgende;Op den Elfden DecemberZeeventien Hondert Neegentig betaald aan den gerendeerde de Som Van twee en twintig guldens en Agt Stuijvers over Reijs en Teerkosten en leesgeld te Maggaare en ’t Graafschap Neesen dus f 22:8:- .Was dit mischien Macharen en waarom zou iemand van Alphen aan de Rijn naar deze plaats gaan? Was het een bedevaartsplaats?Hartelijk dank voor de moeite mij te antwoorden.Joop Sluis
Roman schreef op 12 november 2003 om 23:32
Ik Zou graag even willen zeggen dat ik blij ben dat ik een echt geboren megenaar ben en dat ik deze site echt wel goed vind, is wel een beetje aan vernieuwing toe (freakerig gezegd dan) maar het gaat om het DOEL echt TOF
Karsten van Duitsland schreef op 4 november 2003 om 14:37
Nur noch wenige Tage, dann sehe ich das schöne Megen wieder. Ich grüße Euch alle und sage bis bald ,houdoe.Karsten
Trudi Vermeer schreef op 18 oktober 2003 om 23:28
Hoi alle bekende en onbekende Megenaren. Ik kwam toevallig deze site tegen toen ik iets aan het opzoeken was over een uitzending van De Wandeling van de KRO op vrijdag 17-10-2003. Het is leuk om dit allemaal te zien ook al kom ik nog regelmatig in Megen, dit ziet er goed uit Groetjes, Trudi Vermeer-Staassen.
Ronald Aalder schreef op 18 oktober 2003 om 00:32
Ik vond deze website (via Google ~ jullie staan 2e op de zoekterm Megen!). Ik zoek info over de regio Nijmegen voor m'n eigen website met een fietsroute netwerk rond Nijmegen. (www.ronald.aalders.freeler.nl om ook maar een beetje reclame voor mezelf te maken.) Handig dat ik voor Megen met een link kan volstaan naar deze website. Die ga ik zeer binnenkort aanbrengen, want deze website is zeker de moeite waard.
Louis Jenniskensgeb.:09-09-35 schreef op 9 oktober 2003 om 14:35
Van september 1951 tot augustus 1953 volgde ik de 1e+2e klas van het Gymnasium- toen nog klein seminarie van de Franciscanen- en woonde in een van kosthuizen in Megen. Daarna ben ik naar het Gymnasium in Venray gegaan -ook bij de Franciscanen, maar ben toch niet ingetreden.Een oudere broer was ook in Megen en is wel ingetreden; is nu in Weert(religieus verzorgingshuis) als emeritus pastoor van Hoogeveen.Leuk om langs deze moderne/digitale weg nog eens in Meegen "terug te keren"
Günter van Meegen schreef op 16 september 2003 om 20:46
Ik woon in Duitsland Bedburg-Hau bei Klevehow komt die Naam van Meegen van dan?Ich suche Kontakt zu Namensforscher.Endschuldigt mein Nederlandse Taal.
Angelique van Megen schreef op 2 september 2003 om 14:46
MEGEN,... dat moet wel een heel mooi plaatsje zijn. Al die enthousiaste verhalen in het gastenboek. Het wordt tijd dat ik als een echte Van Megen deze plaats snel moet gaan bezoeken.Megen tot snel.Hartelijk groet,Angelique van Megen
Pierre Hendrickx schreef op 10 augustus 2003 om 13:05
Als kind was ik jaarlijks in Megen, logeerde in de pastorie. Nu leef en werk ik in Oostenrijk. Ik heb fijne herinneringen aan een mooi dorp en aan leuke mensen: Paul den Biman, Wil Kleintjes, Jan Kling, Thea en Paula Simajchl, .... Ik kom zeker weer eens terug. Ik zou het leuk vinden mooie herinneringen met hen op te halen. Wonen jullie daar nog?
Karsten schreef op 15 juli 2003 om 06:23
Viele liebe Grüße an das schönste Dorf in Holland.Ich komme gerne wieder!
Belinda Schaap schreef op 8 juli 2003 om 13:20
hallo allemaal, ik wou even de groeten doen aan iedereen in megen die mij nog niet vergeten is en het leuk vindt om mij te mailen groeten belinda
Sander Barnhard schreef op 26 juni 2003 om 13:35
Ik ben voor 3 dagen in het minderbroederklooster geweest in Megen. Een geweldig rustgevende ervaring en een manier om je taak in je leven te herkennen.
Koos & Diny van Westen schreef op 20 mei 2003 om 23:47
MEGEN... een geweldig mooi, en actief stadje. Mijn dochter woont er, en ik ben er trots op dat zij daar met Peter Bekker mag wonen!Groetjes Koos & Diny van Westen uit Veghel.
Karsten schreef op 9 mei 2003 om 22:46
Ich suche die Homepage der Familien v.d.Camp (Molenstraat) und v.d.Coolwik (Kappelstraat 16) . Kann mir jemand helfen?PS. Groeten uit Duitsland van Kasten G.
Willem Appelman schreef op 1 mei 2003 om 11:05
Ik woonde en studeerde van 1955 tot 1962 bij de paters in Megen. Het was een van de mooiste periodes uit mijn leven. Ik woon in Nederhorst den Berg (uiteraard aan weiland en water)Ik kan het niet laten eens in de paar jaar een paar uurtjes door het dorp te wandelen. Ik hoop dat schoonheid en rust behouden zal blijven.Groet,Willem Appelman